• No.1207-1, Gedung #1, Taman Teknologi Universitas Nasional, No.11, Jalan Changchun, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Zhengzhou, Henan 450000 China
  • helen@henanmuchen.com
  • 0086 371 55692730

Sistem Uji Portable Meter

  • Sistem Uji Meter Portabel Fase Tunggal MCCS1.1

    Sistem Uji Meter Portabel Fase Tunggal MCCS1.1

    Ukuran cilik lan bobot.

    Digunakake ing laboratorium utawa papan kerja.

    tampilan LCD.

    Kelas akurasi: 0.1 (mode langsung);0.2 (mode clamp).

    Range pengukuran: nganti 300V / 100A (mode langsung).

    Tes Daya lan Energi, Tes Permintaan, Tes kesalahan, Tes Dial, Mulai, Tes Creep.

    Ndhukung komunikasi RS232 karo PC kanggo ngunggah data tes.

  • Alat Uji Meter Telung Phase Portable UTI-SR01

    Alat Uji Meter Telung Phase Portable UTI-SR01

    Ing-dibangun Standard Reference Meter (SRM): akurasi kelas 0.05.

    Tes kesalahan, tes wiwitan, tes creep, tes telpon, lsp.

    Pengukuran volt, arus, pf, daya, frekuensi, sudut fase, harmonic..etc.

    Sumber Daya (PS): output 0-360V/phase & 1mA-120A/phase, utawa gumantung saka kabutuhan klien

    Penguat linier.

    Bisa dadi set & output saka saben voltase & arus fase.

    Bisa nyetel sudut fase kanthi mandiri.

    Meter Rack: telung posisi opsional.

    Kontrol otomatis dening piranti lunak PC.

    Kontrol manual kanthi layar tutul/keypad.

  • Sistem Tes Meter Telung Fase Portable MCPTS3.0

    Sistem Tes Meter Telung Fase Portable MCPTS3.0

    Tes kesalahan, tes wiwitan, tes creep, tes dial, tes kesalahan rasio CT, tes beban CT / PT.

    Bisa dadi set & output saka saben voltase & arus fase.

    Bisa nyetel sudut fase kanthi mandiri.

    Sambungake eksternal karo printer termal (opsional).

    Bisa operate dening piranti lunak PC.

    Kontrol manual kanthi layar tutul/keypad.

  • Portable Three Phase Power Source UTI

    Portable Three Phase Power Source UTI

    Bisa dikontrol sacara eksternal dening komputer liwat RS232 nyetel paramèter ing komputer lan banjur nyoba piranti lunak kontrol;Bisa digunakake kanthi mandiri uga bisa digunakake bebarengan karo meter standar referensi.

    Uga bisa operate dening keyboard ing faceplate

    Kanthi indikator LED ing piring pasuryan sawise daya ing unit

    Kanthi fasilitas pangukuran voltase lan kontrol loop bali.

    Kanthi pilihan mode pangukuran, yaiku 3P3W, 3P4W lan 1P2W.Nalika milih 3P3W, kanthi otomatis mateni arus fase L2 lan nalika milih 1P2W, kanthi otomatis mbatalake fase L2 lan L3.

    Kanthi overload, short circuit lan proteksi kakehan termal.

    Nalika akurasi unit diganti, bisa kalibrasi kanthi cara sing diwenehake dhewe.

    Kanthi paket nyegah karusakan lan gangguan.

    Pasokan listrik fase tunggal, kisaran 85-282V, 47 nganti 63Hz.

    Kondisi kerja: -10 ℃ nganti 50 ℃, 10% -95% R.asor.