• No.1207-1, Gedung #1, Taman Teknologi Universitas Nasional, No.11, Jalan Changchun, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Zhengzhou, Henan 450000 China
  • helen@henanmuchen.com
  • 0086 371 55692730

Kit Tes Relay Proteksi MP3000 F

1) Enem saiki lan papat voltase.

2) Daya dhuwur lan akurasi dhuwur.

3) Uji pungkasan kanthi GPS utawa IRIG-B.

4) Kapabilitas testing IEC61850.

5) Simulasi / langganan pesen GOOSE, nerbitake nilai Sampling.


Fitur

Indeks Teknis

1) Enem saiki lan papat voltase.

2) Daya dhuwur lan akurasi dhuwur.

3) Struktur Plug-in modular canggih.

4) Pengujian otomatis lengkap nggunakake piranti lunak kontrol PC.

5) Uji pungkasan kanthi GPS utawa IRIG-B.

6) bobot entheng, gampang digunakake.

7) Kapabilitas tes IEC61850.

8) Simulasi / langganan pesen GOOSE, nerbitake nilai Sampling.

9) Bisa nguji macem-macem jinis relay proteksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tegangan
    Range 4 x 300V / 100VA
    Akurasi kesalahan < 0,05 % rd.+ 0,01 % rg.typ.
    Wektu output terus-terusan
    saiki
    Range 6 x 30A / 450VA
    Akurasi Kasalahan <0.1% rd.+ 0,02 % rg.typ.
    Wektu output > 15 Sec.ing 30A
    Frekuensi
    Range DC, 0.001Hz~1000Hz
    Akurasi ± 1 ppm
    Resolusi 0.001Hz
    liyane
    Sumber DC tambahan 0-300V
    Input binar 8
    Output binar 4
    Output tingkat rendah 12
    Sinkronisasi wektu GPS, IRIG-B
    Bobot 16,5kg
    IEC 61850
    Simulasi barang / langganan
    Penerbitan nilai sampel
    Mendukung protokol FT4
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita